Op zoek naar verzendverpakkingen voor je webshop?

Ook daarbij kunnen wij jou helpen!

Alles voor het verzenden van jouw webshop producten!

Dozen bedrukken is één van de specialiteiten van Holland Packaging. Zo kun je ervoor kiezen om verpakkingen te voorzien van jouw eigen logo of bedrijfsnaam.

Kunnen we je niet helpen met een voorraad doos? Dan maken we hem gewoon op maat! Wil je verschillende dozen bedrukken? Holland Packaging heeft voor al jouw verpakkingsbehoeften een passende oplossing. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in het bedrukken van jouw dozen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
luchtkussenenveloppen

Kwalitatief hoogwaardige producten

Wij hebben jarenlange kennis in verzendverpakking en streven altijd naar de allerbeste kwaliteit.

Je eigen ontwerp of logo

Van een brievenbusdoosje tot tape met je eigen bedrijfslogo of andere tekst. Bij ons is bijna alles mogelijk.

Duurzame verzenden?

Op zoek naar duurzame verzendverpakkingen? Wij kunnen je hierin adviseren wat bij jou merk/product past!

Razend snelle levering

Doordat we snel kunnen schakelen, kunnen we ook snel leveren. Onbedrukte artikelen vaak al binnen 24 uur!

Vraag hier je vrijblijvend offerte voor jouw verzendverpakkingen aan!
Offerte aanvragen

Verzendverpakkingen van het juiste materiaal

Kartonnen verzenddozen bieden je als verzendverpakking enorm veel mogelijkheden. Het is niet voor niets dat deze dé oplossing bieden voor vrijwel elk verpakkingsprobleem. Het is één van de meest economische en milieuvriendelijke manier om je product te verzenden.

In ons assortiment hebben we talloze mogelijkheden en verschillende dozen. De perfecte doos voor jouw verzending zit er absoluut tussen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Goedkope kartonnen dozen zijn het meestgebruikte materiaal voor verzendverpakkingen
Duurzaamheid

Wij zijn FSC-gecertificeerd

Ook zijn wij voortdurend opzoek naar nieuwe (ecologische) verpakkingen. Onze inkopers houden de trends op dit gebied nauwlettend in de gaten. In nauwe samenwerking met onze (grondstof) leveranciers en productielocaties wereldwijd kunnen wij voor bijna ieder type verpakking een duurzaam alternatief bieden.


Doordat wij FSC® gecertificeerd is onder nummer CU-COC-873916 kunnen wij ook een groot aantal producten voorzien van FSC certificering.

Holland Packaging - CU-COC-873916
Duurzaamheid

Waarom duurzame verzendverpakkingen?

Tegenwoordig is duurzaamheid niet meer weg te denken in onze maatschappij. Maar waarom kiezen wij nu voor duurzame verpakkingen?


Als het op duurzaamheid neer komt wordt er veel meer verwacht van bedrijven dan jaren geleden. Consumenten hechten hier in deze tijd meer waarde aan. Wij worden er regelmatig mee geconfronteerd en bedrijven moeten winst maken en tegelijkertijd rekening houden met de mens en planeet. Dit wordt ook wel het 3P-mode

People, Planet en Profit
Misschien zijn deze producten ook interessant?

Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen zijn makkelijk hanteerbare dozen die al jaren dé standaard in de verpakkingsbranche zijn. Ze worden plano (plat) aangeleverd, zijn eenvoudig op te zetten en worden gesloten aan de onder- en bovenzijde met tape.

Je hebt ze ongetwijfeld ooit in je handen gehad. Het zijn degelijke dozen voor een tal van producten, dus het is niet voor niets dat ze al jaren de standaard zijn.

De sterkte van de Amerikaanse vouwdozen wordt met name bepaald door de golf of golven en het gebruikte papier. Dit papier komt van een gerecyclede (testliner) of een originele of verse vezel (kraftliner). Kraftliner is per definitie sterker dan de testliner, waarbij uiteraard het gramsgewicht per m2 belangrijk is.

Meer informatie en offerte aanvragen
Amerikaanse vouwdozen - HP

Autolock dozen

Autolock dozen hebben een bodem die automatisch in elkaar valt als de doos open gevouwen wordt en is daardoor (aan de onderkant) zelfsluitend. Bij het openvouwen van de doos schuift de bodem direct in elkaar, waardoor deze meteen gevuld kan worden.

Deze doos is uitermate geschikt voor de zwaardere producten. Een zwaarder product zorgt met zijn gewicht voor een betere sluiting van de autolock doos.

De bodem van de doos hoeft niet eerst gesloten te worden met tape. Dit maakt automatische handling makkelijk, maar ook bij handmatig vullen kan er veel tijdwinst geboekt worden. Wanneer de doos vol is, hoeft deze alleen aan de bovenzijde gesloten te worden met tape om de doos geheel sluitend te maken

Meer informatie en offerte aanvragen
Autolock dozen - HP

Stansverpakkingen

Een stansverpakking is een op maat gemaakte verpakking. Met het stansen van karton kun je de verpakking een unieke vorm geven, wat vanuit een praktisch oogpunt of voor marketingdoeleinden wenselijk kan zijn.

De stansverpakking geeft exclusiviteit aan jouw verzending. Wanneer je een creatieve uitstraling wilt, een perfecte bedrukking nodig heeft of zoekt naar een makkelijk te sluiten verpakking zonder gebruik van tape, dan is de stansverpakking perfect voor jouw product.

Meer informatie en offerte aanvragen
Stansdozen - HP

Wij zijn trots te mogen werken voor o.a. deze bedrijven

Het logo van 123 inkt, een klant van Holland Packaging
Het logo van Dunlop. Dunlop is een klant van Holland Packaging
Het logo van Hitachi, een klant van Holland Packaging
Het logo van Hanna van Toor, een klant van Holland Packaging
Het logo van Sodastream, een klant van Holland Packaging
Logo Beeztees
Logo brandloyalty
Logo brew monkey
Logo invicta
Logo Lott gioielli
Logo magna tyres
Logo mrs highbrow
Logo my jewellery
Logo taartenwinkel.nl
Logo textaafoam
Logo Tonone
Logo toppy
Logo Yari

Verzendzakken

Naast de kartonnen verpakkingen produceren wij verzendzakken in elk gewenst formaat, zodat ze perfect om jouw product passen. Verzendzakken zijn een steeds vaker gebruikte oplossing voor e-commerce verzendingen.

De verzendenveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes en lenen zich perfect voor bedrukking.

Heb je op korte termijn verzendzakken nodig voor jouw webshop? Onbedrukte verzendzakken hebben we standaard in verschillende kleuren en uitvoeringen op voorraad.

Meer informatie en offerte aanvragen
Verzendzakken - HP
“Ik kan Holland Packaging van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, op maat gemaakte verpakkingsoplossingen.”
-
“Wat me vooral aansprak, was hun aandacht voor duurzaamheid, aangezien ze hoogwaardig en recyclebaar karton gebruiken.”
-
“Holland Packaging is absoluut een geweldige partner voor verpakkingsoplossingen. Ze bieden uitstekende maatwerkopties voor bedrukte dozen.”
-
“Snelle service en ze denken graag met je mee om tot een goede oplossing voor je verpakking te komen.”
-
“Dankzij Holland Packaging komen onze producten onbeschadigd aan.”
-

Personalisatie van je verzending

Om de communicatie en herkenning van jouw product te garanderen is een goede bedrukking essentieel. Klanten zullen je product direct herkennen aan jouw eigen gepersonaliseerde verpakking.

Een bedrukte doos is een zeer effectieve vorm van reclame. Het is bovendien een reizend visitekaartje voor jouw webwinkel. Of het nu een logo, streepjescode of bedrukking van meerdere kleuren betreft, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie en offerte aanvragen
Maatwerk - HP

Bedrukte tape

Bedrukte tape is een uniek communicatiemiddel en een goedkope oplossing om jouw naamsbekendheid te vergroten. Het is een makkelijke en goedkope manier om je verzending te personaliseren.

Dit draagt enorm bij aan de herkenning van de verpakking van het product. Met jouw bedrijfsnaam of logo op de tape is je zending bovendien beveiligd, omdat deze na opening niet kan worden vervangen.

Meer informatie en offerte aanvragen
tape bedrukken Holland Packaging
Referentie

Esuals – webshop

“Al sinds de start van Esuals is Holland Packaging onze leverancier van bijna alle verpakkingsmaterialen. Zij schakelen tussen verschillende leveranciers om voor ons de beste prijs en kwaliteit te krijgen. Ik zou Holland Packaging aanraden, de samenwerking is fijn en ze regelen alles voor je qua verpakking.
Hierdoor kunnen wij als bedrijf ons focussen op de verkoop van de producten binnen de webshop. Wanneer er problemen zijn met b.v. lev ertijden, wordt dit op tijd aan ons gecommuniceerd en wordt er actief naar een oplossing gezocht.”

Jan van Erp - eigenaar Esuals

Vragen? Neem contact met ons op