Goedkoop jouw tape bedrukken?

Wij doen het graag voor je!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij staan voor kwaliteit, snelle levering van zowel kleine als grote oplagen en daarnaast een persoonlijke service! Dankzij ruim 20 jaar ervaring en het gebruik van de allernieuwste druktechnieken en machines zijn wij in staat om bedrukte tape zéér competitief aan te bieden.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en vaste toeleveranciers waardoor wij een stabiele kwaliteit kunnen garanderen. Onze geautomatiseerde orderverwerking maakt het mogelijk om bestellingen door geheel Nederland en België razendsnel binnen 2-3 weken te leveren.

Tape bedrukken gaat dus snel en kwalitatief te werk. Voor persoonlijk en vrijblijvend advies staan onze productspecialisten zowel telefonisch als per e-mail voor je klaar. Want tape met een bedrijfsnaam zegt ten slotte veel meer.

Offerte aanvragen
tape bedrukken Holland Packaging

Kwalitatief hoogwaardige tape

We hebben al ruim 1.000.000 rollen tape geleverd. Hierdoor weten we exact waaraan onze tape moet voldoen!

Je eigen ontwerp of logo op de tape

Van waarschuwings tape tot gepersonaliseerde tape met je eigen bedrijfslogo of andere tekst. Bij ons is bijna alles mogelijk.

Duurzame opties voor tape

Papieren tape, ook wel ecologische tape genoemd, is van alle tapesoorten de duurzaamste optie.

Razend snelle levering

Bij ons is je bedrukte tape al binnen 2 tot 3 weken in huis!

Vraag hier je vrijblijvend offerte voor tape aan!
Offerte aanvragen

Ons tape assortiment

Holland Packaging beschikt over een zeer breed assortiment aan tapes. Onze tapes kenmerken zich door hun snelle en langdurige kleefkracht en hebben zeer ruime bedrukkingsmogelijkheden (t/m 6 kleuren). Daarbij heb je de keuze uit diverse kwaliteiten, zoals pvc, solvent, hotmelt, acryl (low noise/noise). Wij leveren tapes van constante kwaliteit voor alle mogelijke ondergronden, waaronder papier, karton en kunststof. Lijmsoorten die we gebruiken zijn o.a. solvent (rubber), acryllijm en hotmelt.

Speciale tapes nodig? Holland Packaging levert ook onder andere dubbelzijdige tapes, papieren tapes, gegommeerde tapes en versterkte tapes. Vrijwel alle onbedrukte hand/machinetapes zijn uit voorraad leverbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
tape bedrukken Holland Packaging

Waarom kies je voor bedrukte tape?

Bedrukte tape is een uniek en goedkoop middel om jouw klanten te bereiken. Door de groeiende e-commerce markt ligt de focus op het herkenbaar verpakken van jouw producten op een goedkope, snelle en effectieve manier. Jouw naamsbekendheid wordt vergroot en je hebt een verzegeling van jouw product. Naast herkenning bij de klant dient de gepersonaliseerde tape ook als beveiligingsmiddel, omdat deze na opening niet kan worden vervangen.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met kleine – en grotere producenten in binnen- en buitenland en zoeken we voor je als klant altijd de meest passende oplossing. Op deze manier zijn we altijd in staat een zeer concurrerend tarief aan te bieden tegen de gewenste kwaliteit.

Vraag een offerte aan
tape bedrukken Holland Packaging

Vragen? Neem contact met ons op