Holland Packaging en duurzaamheid
FSC® gecertificeerd
neem contact met ons op

Holland Packaging en duurzaamheid

Wij zijn ons ervan bewust dat we zuinig moeten zijn op onze aarde. We hebben er ten slotte maar één. De noodzaak om ons milieu minder te belasten wordt ieder jaar groter. We moeten verantwoorder omgaan met energie en grondstoffen. Daarom proberen wij zoveel mogelijk producten in ons assortiment te voorzien van milieukeurmerken en duurzaamheidscertificeringen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op deze manier helpen wij onze klanten bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarnaast adviseren wij onze klanten graag bij het vinden en implementeren van alternatieve verpakkingsmethoden. Onze accountmanagers komen graag langs om de ontwikkelingen en materialen op het gebied van duurzaamheid en milieu te bespreken. Om deze vervolgens waar mogelijk toe te passen in de organisatie.

FSC label

Duurzame verpakkingen

Ook zijn wij voortdurend opzoek naar nieuwe (ecologische) verpakkingen. Onze inkopers houden de trends op dit gebied nauwlettend in de gaten. In nauwe samenwerking met onze (grondstof) leveranciers en productielocaties wereldwijd kunnen wij voor bijna ieder type verpakking een duurzaam alternatief bieden. Doordat Holland Packaging FSC® gecertificeerd is onder nummer CU-COC-873916 kunnen wij ook een groot aantal producten voorzien van FSC certificering. Informeer hiervoor eens geheel vrijblijvend naar onze FSC® gecertificeerde producten.

Ecologische verpakkingen

Ook voor ecologische verpakkingen zijn onze klanten bij Holland Packaging aan het juiste adres. Fairtrade® katoenen draagtassen, gerecyclede papieren of plastic verzendzakken. Ook diverse kwaliteiten papieren tapes en duurzame opvulmaterialen zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment.

Holland Packaging blijft innoveren om ons assortiment duurzaam en up-to-date te houden. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor het meest uitgebreide assortiment verpakkingen van Europa.