Jou vraag nog niet beantwoord?

Je kunt ons op meerdere manieren bereiken!

Je vraag nog niet beantwoord?

Wil je graag contact opnemen met ons voor meer informatie over onze producten of diensten? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het contactformulier hieronder in te vullen, dan zal een medewerker zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Jouw gegevens

Vul je gegevens zo compleet mogelijk in zodat wij jou snel kunnen helpen met je vraag!

  Waar vind je ons?

  Holland Packaging is gevestigd in de Gruyter Fabriek te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn makkelijk te bereiken met de auto en er zijn volop parkeermogelijkheden.

  Veemarktkade 8
  5222 AE 's-Hertogenbosch
  +31 (0)73 631 5101 info@hollandpackaging.nl Download routebeschrijving
  Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen?
  Vraag direct een offerte aan

  Holland Packaging s’ Hertogenbosch

  Holland Packaging is een bedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige verpakkingsmaterialen. Of het nu gaat om kartonnen dozen, plastic zakken of folie, Holland Packaging levert altijd een product van de beste kwaliteit. Dankzij de jarenlange ervaring van het bedrijf en de moderne technologieën die worden gebruikt, is Holland Packaging in staat om aan de wensen van elke klant te voldoen.

  Holland Packaging en duurzaamheid

  Een ander belangrijk aspect van Holland Packaging is de milieuvriendelijke aanpak van het bedrijf. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van duurzame materialen en worden er maatregelen genomen om energie- en waterverbruik te verminderen. Hierdoor is Holland Packaging een verantwoord keuze voor bedrijven die hun duurzaamheid willen verbeteren.

  Wij zijn een betrouwbare partner voor al je verpakkingen!

  Holland Packaging is een betrouwbare partner voor bedrijven in diverse branches. Of het nu gaat om de levensmiddelenindustrie, de farmaceutische sector of de retail, Holland Packaging biedt altijd een passende oplossing. Door de hoge kwaliteit van de producten en de snelle levering, is Holland Packaging een aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare verpakkingsleverancier.

  Kortom, Holland Packaging is een bedrijf dat hoogwaardige verpakkingsmaterialen produceert, met een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Door de ervaring, technologieën en flexibiliteit is Holland Packaging een betrouwbare partner voor bedrijven in diverse branches.

  Vragen? Neem contact met ons op